Producten

Haar

Dit is onze keus van de beste producten op de markt. Mat, blinkend, droog, vettig, we hebben het allemaal! Ook voor de verschillende benodigdheden om je haar in de plooi te leggen zoals kammen en haartonics kan je hier terecht.

Haarproducten
Haarproducten


Baard

We hebben alle benodigdheden voor jouw baard gezond te houden zoals een baardborstel en kam, shampoo en conditioner, en een groot aanbod aan geuren van baardolie's, baardbalsems en moustachewax.

Baardproducten


Scheren

Voor een volledige scheerbeurt of enkel je baard af te lijnen hebben wij de exclusieve producten van MEN³ die speciaal zijn ontworpen voor een gevoelige huid. Ze zijn dus geschikt voor iedereen.

Scheerproducten


Cadeaubon

Het beste geschenk voor de verzorgde man!


cadeaubon
 


Cadeaupakketten voor mannen

Al de producten dat je nodig hebt voor je haar, baard of om je te scheren in 1 pakket, en met korting! Handig als je jouw haar of baard net hebt laten groeien en je alles nodig hebt of als cadeau. Tof om te geven, nog toffer om te krijgen!Haarverzorgingspakket:

Reuzel grooming tonic, Superli ice hair tonic, Denmann kam voor te fohnen, Silkomb kam, waardebon voor een pomade naar keuze (zo kan je zelf het product kiezen dat het meest geschikt is voor jou), gratis 'Barbier' tripel bier. Alle producten gaan maanden mee en de kammen jaren bij juist gebruik. De ideale haarverzorginsset!

Promo pakketprijs: 72,-  →  64,-HaarverzorgingspakketBaardverzorgingspakket:

Suavecito shampoo en conditioner, Capt Fawcett's baardborstel, waardebon voor baardolie en balsem max €39 (zo kies je zelf het product dat het meest geschikt is voor jou), gratis 'Barbier' tripel bier. Alle producten gaan maanden mee en de baardborstel gaat jaren mee bij juist gebruik. De beste baardverzorgingsset!

Promo pakketprijs: 119,-  →  104,-BaardpakketScheerpakket:

MEN³ aftershave, shaving cream, pre-shave, scheerkwast, safety razor, 30 mesjes, bloedstelpende stokjes, Muhle scheerkom, gratis 'Barbier' tripel bier.

Heb je altijd al jezelf willen scheren op de old-school manier? De aftershave en shaving cream gaan 6 maanden mee bij dagelijks gebruik, de pre-shave 3 maanden; met de 30 mesjes kom je +120 scheerbeurten toe. De scheerkwast, safety razor en scheerkom gaan jaren mee bij juist gebruik. De ideale scheerset voor een verzorgde man!

Promo pakketprijs: 297,-  →  269,-Scheerpakket

PARFUMPAKKETTEN:

- Voor de 'baardige' mannen is er keuze uit 1 parfum + bijpassende baardolie en balsem
- Voor de 'harige' is er keuze it 1 parfum + pomade naar keuze + grooming tonic
1) Capt. Fawcett's Booze & Baccy: De mannelijkste en beste parfum bij koud weer of bij een avondje op stap met de mannen! Met noten van rum, honing en tabak.
2) Capt. Fawcett's Maharajah: KRUIDIG EN ZOET: de beste parfum voor casual te dragen of bij warm weer! Met noten van bloemblaadies, den en citrus.

Promo pakketprijs: 119,-


Parfumpakket

ParfumpakketJe kan steeds langs komen voor een cadeaubon, cadeauppakket of afzonderlijke producten te kopen.

We leveren zelf GRATIS in Aarschot, Ramsel, Langdorp, Rillaar, Nieuwrode, Gelrode, Betekom en Begijnendijk. Betaling bij levering.

Stuur een email met je pakket en adres naar info@vladsvintage.be.

Daarbuiten bedraagt de verzendkost € 8,10. Wil je geen verzendkosten betalen, dan kan je steeds je pakketje ophalen in de shop.

Als je wilt dat we het verzenden moet je het juist bedrag (+€8,10) storten op rekeningnummer BE67 0689 1102 0387 en ons een email sturen op info@vladsvintage.be met je naam en adres.

Openingsuren barbershop

Ma 9:00 – 20:00
Di 9:00 – 18:00
Wo 9:00 – 13:00
Do 9:00 – 18:00
Vr 9:00 – 18:00
Za 11:00 – 17:00

Zondag gelsoten
Feestdagen soms open, soms niet

Adres

Lindekensstraat 5,
3200 Aarschot
0471 64 05 59
info@vladsvintage.be

facebook   Instagram