Baard & Shave

Baard

Lange baard of stoppelbaard, groot onderhoud of even trimmen, het kan allemaal! Met behulp van ons advies kan je kiezen welke vorm je wil in je baard en met onze producten kan je je baard thuis perfect onderhouden tussen de knipbeurten door.

Stoppelbaardonderhoud: trimmen met de tondeuse (max 9mm) en aflijnen of enkel aflijnen van een korte baard.
Baardonderhoud: de baard in vorm knippen en aflijnen.


Puntbaard
Blokbaard
Puntbaard
Krulsnor met gezichtsbaard
Blokbaard
Gezichtbaard
Gezichtbaard
Puntbaard
Stoppelbaard
Ronde baard


Hot-towel shave

Dit is niet zomaar een simpele scheerbeurt, dit is de meest ontspannende ervaring bij de barbier! We beginnen met je op je rug te leggen zodat je helemaal ontspannen zit. Dan masseren we de pre-shave in die je haren verzacht en het scheren vergemakkelijkt.

Daarna dompelen we je onder een warme handdoek en terwijl kloppen we de lauwe scheerschuim. Die brengen we aan op de huid en dan scheren we in beide richtingen. Om de huid terug te kalmeren en ontsmetten brengen we een koude handdoek aan, masseren we de aftershave balsem in en sluiten we af met talkpoeder om de poriën te sluiten. We gebruiken hiervoor enkel de kwalitatieve Belgische producten van MEN³ en geven je alle nodige uitleg en tips zodat je jouw scheerbeurt thuis ook tot 'the next level' kunt brengen!

Vlad's Vintage Hot-towel shaveOpeningsuren barbershop

Ma 9:00 – 20:00
Di 9:00 – 17:30
Wo 9:00 – 13:00
Do 13:00 – 20:00
Vr 9:00 – 17:30
Za 12:00 – 18:00

Feestdagen (buiten zo): meestal open
Kerstmis, nieuwjaar: gesloten

Adres

Lindekensstraat 5,
3200 Aarschot
0471 64 05 59
info@vladsvintage.be

facebook   Instagram