Baard & Shave

Baard

Lange baard of stoppelbaard, groot onderhoud of even trimmen, het kan allemaal! Met behulp van ons advies kan je kiezen welke vorm je wil in je baard en met onze producten kan je je baard thuis perfect onderhouden tussen de knipbeurten door.

Stoppelbaardonderhoud (max 1cm) – €15: Bij een stoppelbaardonderhoud scheren we je baard af op dezelfde maat met de tondeuse, dit kan zijn van 1,5mm tot 10mm. Daarna lijnen we je contouren af en verzorgen we je baard met een olie. Heb je een baard die langer is als dit en je wil het enkel in model laten brengen met de losse hand, dan moet je een 'baardonderhoud' boeken. Als je baard langer is dan een stoppelbaard, maar je wil de lengte van een stoppelbaard, dan moet je dit boeken!

Baardonderhoud (+1cm) – €32: Bij een baardonderhoud brengen we je baard in model met de losse hand, trimmen we je snor (of krullen we deze) en scheren we je contouren uit met het mes en een warme en koude handdoek. We verzorgen en brengen deze in model met olie en balsem. Voor deze behandeling moet je baard minimaal 1cm zijn. Wil je graag dat je baard minder dan 1cm lang is, boek dan een 'stoppelbaardonderhoud' in; ook als je baard nu heel lang is, maar je wil het korter zetten dan 1cm.


Wij hebben een grote keuze aan speciaalbieren, frisdranken en whiskeys, inbegrepen bij elke knipbeurt!Puntbaard
Blokbaard
Puntbaard
Krulsnor met gezichtsbaard
Blokbaard
Gezichtbaard
Gezichtbaard
Puntbaard
Stoppelbaard
Ronde baardHot-towel shave – €32

Dit is niet zomaar een simpele scheerbeurt, dit is de meest ontspannende ervaring bij de barbier! We beginnen met je op je rug te leggen zodat je helemaal ontspannen zit. We leggen een eerste warme handdoek op je huid om je poriën te openen en masseren dan de pre-shave in die je haren verzacht en het scheren vergemakkelijkt.

Na de 2de warme handdoek beginnen we met het opkloppen van de lauwe scheerschuim rechtstreeks op je huid en vervolgens scheren we in beide richtingen voor het gladste resultaat. Om de huid terug te kalmeren en ontsmetten brengen we een koude handdoek aan en masseren we de aftershave balsem in. We gebruiken hiervoor enkel de kwalitatieve Belgische producten van MEN³ en geven je alle nodige uitleg en tips zodat je jouw scheerbeurt thuis ook tot 'the next level' kan brengen!


Wij hebben een grote keuze aan speciaalbieren, frisdranken en whiskeys, inbegrepen bij elke scheerbeurt!


Vlad's Vintage Hot-towel shave
Openingsuren barbershop

Ma 9:00 – 20:00
Di 9:00 – 18:00
Wo 9:00 – 13:00
Do 9:00 – 18:00
Vr 9:00 – 18:00
Za 11:00 – 17:00

Zondag gelsoten
Feestdagen soms open, soms niet

Adres

Lindekensstraat 5,
3200 Aarschot
0471 64 05 59
info@vladsvintage.be

BE 0686 923 910

Wij belonen onze trouwe klanten met kortingen en exclusieve deals via ons elektronisch klantenkaart van Joyn. Klik op het logo om de deals te zien


facebook   Instagram