Barbiers

Meester Barbier Vlad

Vlad Pagu

Vol passie en ambitie startte ik in december 2014 aan mijn droom, een barbershop waar de man centraal staat en terecht kan voor veel meer dan alleen haar.

Niet tevreden over mijn toenmalige snits ben ik met een tondeuse, die ik cadeau had gekregen van mijn ouders, begonnen met oefenen op mezelf en mijn kameraden met de werkwijzes die ik kon vinden op YouTube.

In 2017 behaalde ik mijn getuigschrift voor barbier in een erkende school te Hasselt en deed ik stage bij de alom geprezen barbier Vegas in Wilsele. Ervaren rotten in het vak hebben me daar al hun kennis doorgegeven in het jaar dat ik er werkte.

Eind 2018 bouwde ik de eerste versie van mijn droomzaak en er staat nog heel veel op het plan!

In september 2021 heb ik samen met Johan de mastercursus bij Schorem Rotterdam gevolgd. Dit heeft onze snits op een next level gebracht, een ware droom die uitgekomen is!Barbier Johan

Vlad PaguAl jaren kriebelde het in mijn lichaam om iets te ondernemen, maar wat? Ik hoorde van mijn vrienden altijd hetzelfde, ze waren nooit content over hun haar.

Zelf was ik er ook nooit tevreden over en toen ik op een gegeven moment te veel vrije tijd had, ben ik mijn vrienden hun haar beginnen knippen.

Via een gemeenschappelijke vriendin van Vlad en mij, is het aan zijn oren gekomen dat ik barbier wou worden. Vlad is dan gestart met me op te leiden en ik ben steeds meer beginnen houden van het vak. In september 2021 hebben we samen de barbiercursus gevolgt bij Schorem Rotterdam en vanaf januari 2022 ben ik beginnen werken in zijn zaak.

Op 1 september heb ik mijn stage bij Vlad voltooid na 6 maanden onder zijn begeleiding en kan ik zeggen dat ik het vak goed onder de knie heb.

Bedankt voor jullie vertrouwen en tot snel!Barbier Salam

Salam


Door de komst uit Syrië naar België en de lockdown in 2020 heb ik mijn passie ontdekt voor het vak barbier. Mijn interesse in deze kunst is begonnen bij de baard en het haar van mijn beste maat. Door dit verder te ontdekken en te laten groeien ben ik in de barbierwereld terecht gekomen.

Ik heb allereerst een opleiding gevolgd bij Syntra, destijds in combinatie met mijn vaste job. Dit heb ik hierna aangevuld met ervaring door stages te doen bij Vegas Barbier en Peaks and Valleys. Ten slotte heb ik nog een master class gevolgd en afgerond bij Jordys Barbershop.

In 2023 heb ik mijn eigen concept Shipshapebarber als private barber opgericht en hier mijn bijberoep van gemaakt.

Vandaag ben ik erg gelukkig en dankbaar voor elk moment dat ik achter de kapperstoel mag spenderen met mijn klanten.


Openingsuren barbershop

Ma 9:00 – 20:00
Di 9:00 – 18:00
Wo 9:00 – 13:00
Do 9:00 – 18:00
Vr 9:00 – 18:00
Za 11:00 – 17:00

Zondag gelsoten
Feestdagen soms open, soms niet

Adres

Lindekensstraat 5,
3200 Aarschot
0471 64 05 59
info@vladsvintage.be

facebook   Instagram