Barbiers

Meester Barbier Vlad

Vlad Pagu

Vol passie en ambitie startte ik in december 2014 aan mijn droom, een barbershop waar de man centraal staat en terecht kan voor veel meer dan alleen haar.

Niet tevreden over mijn toenmalige snits ben ik met een tondeuse, die ik cadeau had gekregen van mijn ouders, begonnen met oefenen op mezelf en mijn kameraden met de werkwijzes die ik kon vinden op YouTube.

In 2017 behaalde ik mijn getuigschrift voor barbier in een erkende school te Hasselt en deed ik stage bij de alom geprezen barbier Vegas in Wilsele. Ervaren rotten in het vak hebben me daar al hun kennis doorgegeven in het jaar dat ik er werkte.

Eind 2018 bouwde ik de eerste versie van mijn droomzaak en er staat nog heel veel op het plan!

In september 2021 heb ik de mastercursus bij Schorem Rotterdam gevolgd, deze barbiers zijn mijn inspiratiebron geweest van in het begin. Dit heeft onze snits op een next level gebracht, een ware droom die is uitgekomen!

In november 2023 heb ik de scheercursus gevolgd van Scappichio academy bij Romain in Gent. Hier lag de focus op het perfect scheren met warme en koude handdoeken.Barbier Salam

Salam


Door de komst uit Syrië naar België en de lockdown in 2020 heb ik mijn passie ontdekt voor het vak barbier. Mijn interesse in deze kunst is begonnen bij de baard en het haar van mijn beste maat. Door dit verder te ontdekken en te laten groeien ben ik in de barbierwereld terecht gekomen.

Ik heb allereerst een barbier opleiding gevolgd bij Syntra, destijds in combinatie met mijn vaste job. Mijn ervaring heb ik aangevuld door stages te doen bij Vegas Barbier en Peaks & Valleys. Nadien heb ik nog een masterclass gevolgd en afgerond bij Jordy’s Barbershop. Ten slotte heb ik een shaving cursus bij Romain Gent gevolgd en hiervan een diploma behaald.

In 2022 heb ik mijn eigen concept, Shipshape, als een privé barbier in bijberoep te Leuven opgericht. Hier heb ik verder een goede reputatie gecreëerd en naambekendheid gemaakt als "de Shipshapebarber". In de zomer van 2023 heb ik de kans gekregen om part-time bij Vlad’s Vintage mijn kennis verder te verdiepen. De visie en manier van aanpak bij Vlad sprak mij enorm aan.

Na een top periode bij Vlad besloten we om onze samenwerking uit te breiden naar full-time. Nu heb ik mijn droom bereikt door van een hobby mijn hoofdberoep te maken. Vandaag ben ik erg trots en heel dankbaar voor elk moment dat ik achter de kapperstoel mag spenderen met mijn klanten. Bedankt voor het vertrouwen en tot snel.


Openingsuren barbershop

Ma 9:00 – 20:00
Di 9:00 – 18:00
Wo 9:00 – 13:00
Do 9:00 – 18:00
Vr 9:00 – 18:00
Za 11:00 – 17:00

Zondag gelsoten
Feestdagen soms open, soms niet

Adres

Lindekensstraat 5,
3200 Aarschot
0471 64 05 59
info@vladsvintage.be

BE 0686 923 910

Wij belonen onze trouwe klanten met kortingen en exclusieve deals via ons elektronisch klantenkaart van Joyn. Klik op het logo om de deals te zien


facebook   Instagram