Parfums

Wij hebben ook een kleine collectie parfums die je niet snel ergens anders zal vinden in de winkel. Zo heb je een heel unieke geur voor jezelf of om cadeau te geven! Het wordt pas echt leuk als je de Capt Fawcett’s parfum combineert met de matching baardolie en balsem. Van de Mr Bear parfum hebben we naast matching baardolie en balsem ook natuurlijke shampoo en conditioner voor het haar, grooming tonic voor het haar en een baardshampoo. Als je de producten samen aankoopt krijg je ook nog eens een mooie korting!

Deze geuren zijn uniek en zeer scherp geprijsd omdat deze bedrijven dit als een extraatje zien naast hun haar- en baardproducten. Het zijn allemaal 'eau de parfums' en blijven dus langer hangen, niet zoals de meeste parfums die 'eau de toilette' zijn.

Je kan bij ons steeds binnen springen om onze producten te kopen, je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en zelfs geen klant te zijn. Wij helpen je graag verder met ons aanbod aan producten en parfums dat je niet makkelijk ergens anders in de buurt vindt.


ParfumsPARFUMPAKKETTEN:

We hebben 3 eau de parfums die je kan aanvullen met de bijpassende baardolie en balsem! Zo matchen al je producten qua geur!

1) Capt. Fawcett's Booze & Baccy: De mannelijkste en beste parfum bij koud weer of bij een avondje op stap met de mannen! Met noten van rum, honing en tabak.
2) Capt. Fawcett's Maharajah: KRUIDIG EN ZOET: de beste parfum voor casual te dragen of bij warm weer! Met noten van bloemblaadies, den en citrus.

Promo pakketprijs: 131,-  →  119,-

3) Mr Bear Family: ZOET EN HOUTIG: deze kan niet enkel aangevuld worden met baardolie en balsem, maar ook met baarshampoo, haarshampoo en conditioner en grooming spray! (De promo prijs is voor de parfum, baardolie en balsem)

Promo pakketprijs: 104,-  →  95,-


Parfums

Je kan steeds langs komen voor een cadeaubon, cadeauppakket of afzonderlijke producten te kopen.

We leveren zelf GRATIS in Aarschot, Ramsel, Langdorp, Rillaar, Nieuwrode, Gelrode, Betekom en Begijnendijk. Betaling bij levering.

Stuur een email met je pakket en adres naar info@vladsvintage.be.

Daarbuiten bedraagt de verzendkost € 8,10. Wil je geen verzendkosten betalen, dan kan je steeds je pakketje ophalen in de shop.

Als je wilt dat we het verzenden moet je het juist bedrag (+€8,10) storten op rekeningnummer BE67 0689 1102 0387 en ons een email sturen op info@vladsvintage.be met je naam en adres.


Openingsuren barbershop

Ma 9:00 – 20:00
Di 9:00 – 18:00
Wo 9:00 – 13:00
Do 9:00 – 18:00
Vr 9:00 – 18:00
Za 11:00 – 17:00

Zondag gelsoten
Feestdagen soms open, soms niet

Adres

Lindekensstraat 5,
3200 Aarschot
0471 64 05 59
info@vladsvintage.be

BE 0686 923 910

Wij belonen onze trouwe klanten met kortingen en exclusieve deals via ons elektronisch klantenkaart van Joyn. Klik op het logo om de deals te zien


facebook   Instagram